The Diary Zone

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Diary Zone

The Wrestling Diary's Heaven!

3 posters

WWE SmackDown! - 25 Декември 2009

Boyko Borisov
    Boyko Borisov
    Админ
    Админ

Male Брой мнения : 140
    Местожителство : Варна

WWE SmackDown! - 25 Декември 2009 Empty WWE SmackDown! - 25 Декември 2009

Писане  Boyko Borisov Сря Дек 23 2009, 22:37

WELCOME LADIES AND GENTELMEN AT THE FIRST WWE SHOW,FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!!!
    Шоуто започва с мощни пироефекти,а след това камерите показват някои от най-интересните плакати в залата.След това в залата гръмва музиката на ГМ на SmackDown! Теди Лонг.
    -What’s up playas?Добре дошли на пърото издание на Friday Night SmackDown!Както всички знаете на предстоящия турнир-Royal Rumble-ще има мач тройна заплаха между The Undertaker,Chris Jericho & CM Punk.Победителят ще може да нарече себе си-THE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION!Но това не е причината,заради която излязох ан този ринг.Става дума за Royal Rumble мача,в който ще участват 30 суперзвезди.Искам всички да знаят,че изборът на представителите на синьото шоу,няма да е случаен!Аз лично ще бъда бъда част от избора на някои от звездите.Като за начало тази вечер ще имаме няколко мача за класиране.Батиста ще се изправи срещу Финли,а Йоши Татсу ще се изправи срещу Долф Зиглър.За тези,които загубят това няма да е последния им шанс за класиране,така че да не губят надежда.И едно последно съобщение:Единия човек от SmackDown! ще бъде...:
    https://www.youtube.com/watch?v=JQfvTEh-mv4
    -И за финал:HOLLA!HOLLAHOLLA!

*commercial break*

След рекламите започва музиката на Зак Райдър и той излиза на ринга под бурните освирквания на феновете.Реакциите веднага се променят,когато по рампата започва да слиза The Great Khali.Определено лоша първа ноощ за Райдър.Кали се качва на ринга и вдига ръцете си под неветоятния pop,който получава.Гонгът бие и Райдър веднага излиза от ринга.Започва бясна гоненица,като Кали така и не успява да докопа “The Woo Woo Woo Man”.Обаче мениджърът-преводач на Кали Ронджин Синг хваща Райдър и така той попада в ръцете на голямото чудовище от Индия.В следващите 2-3 минути Кали контролира нещата,но едно бъркане в очите,последвано от low blow позволява на Райдър да се върне в мача.Зак пробва The Zack-Atack,но Кали блокира,вдига го за Khali Bomb,но Райдър незнайно как успява да се измъкне.Той „хваща пътя” и тръгва нагоре по рампата.Явно няма намерение да мери сили с Кали.Чудовището пък от своя страна няма намерение да го гони,поне засега,и печели с каунтаут.Великанът определено няма да остави нещата така.

Пренасяме се зад кулисите,където с Джош Матюс са СМ Пънк и Люк Галоус.The two StraightEdge Superstars заявяват,че са решили да се впуснат в борбата за таг титлите веднага,след като Пънк спечели Световната титла на Royal Rumble.След това Пънк продължава да говори:
    -Искам да отправя съобщение към двамата ми опоненти в тройната заплаха.The Undertaker,големия,лош UNDERTAKER.Видя се колко струваш след като те победих два пъти.Не можеш да ме изплашиш с твоите евтини фокуси с тъмнината.Чичк...ъм..ДЯДКА НЕ СТРУВАШ!Сега другия ми опонент Chris Jericho.Той е малко по свестен от онзи копач на гробове,но съветвам и двама ви,така че ме слушайте внимателно:Не се замествайте със The First Ever StraightEdge World Heavyweight Champion,защото предполагам всички си спомняте Джеф Харди-вашия любимец(поп).Е мили дечица,съжалявам ако ще ви разочарован,но...сега той е в затвора!!!ОСЪДЕН Е ЗА ТРАФИК НА НАРКОТИЦИ(публиката се насира да освирква).Та Undertaker and Chris Jericho внимавайте с кой се закачате,за да не свършите като ония нарисувания.
    След тези думи Пънк и Галоус си тръгват,а ние излизаме в реклами.

*commercial break*

Време е и за втория мач за тази вечер.Започва музиката на Йоши Татсу и японецът излиза на ринга под глушителните овации на феновете.Известно време феновете скандират”ЙОШИ!ЙОШИ!”,но само след миг започват бурните освирквания за “The Perfection” Dolph Ziggler.Гонгът бие и двамата се вкопчват в яростна схватка в средата на ринга.Зиглър взима преимущество и започва да обратво десния крак на противника си.Всички знаем,че ако Долф успее да изкара от строя крака му,японеца няма да може да направи финишера си.Но Татсу получава прилив на енергия от силните аплудисменти на тълпата.Той започва да набира инерция,забожда леви и десни удари на Зиглър.Сега се оттласква от третото въже и забива Flying Clothesline out of nowhere.Сега Йоши причаква да забоде ритника.Ще успее лида го направи с контузения крак?Зиглър се изправя,Йоши замахва,но Долф заляга и това е THE ZIG-ZAG!CONNECTING!Зиглър покрива за туш:1,2,3 и Зиглър се класира за Royal Rumble.

Започва музиката на бившите Unified WWE Tag Team Champions и JeriShow излизат на ринга под освиркванията на феновете.Те се качват на ринга и правят общия си taunt.След това Джерико взима микрофона:
    -Пънк,Пънк,Пънк.Мили ми Пънк.Дойде през 2006 в WWE и единственото,което правеше беше да лижеш гъзовете на тези liars,hypocrites and parasitic worms.Едва преди няколко месеца се осъзна,възгордя се и започна да се правиш на велик.Въобще не смей да ме заплашваш,защото на всички тези паразити в залата име ясно,че след турнира те ще имат само един световен шампион и неговото име ще бъде КРИС ДЖЕРИКО!Веднага след това с моя партньор-Big Show-ще се насочим към връщането на отборните титли обратно при JeriShow.Така аз ще бъда първия човек държал световната титла и едната половина от безспорните отборни шампиони.
    Музиката на JeriShow отново започва и те напускат ринга.

*commercial break*

Голямото червено чудовище Кейн излиза на ринга под смесените реакции на феновете.В следващата среща той ще се изправи срещу Ерик Ескобар в мач за класиране в Royal Rumble мача.Ескобар излиза придружаван от приятелката си,асистен ГМ-а на SmackDown! Vickie Guerrero.Срещата очаквано е контролирана от Кейн.Ескобар успява да получи шанс за атака след като Вики разсейва съдията и Ерик забожда low blow на “The Big Red Monster”.Кейн все пак се завръща в мача.поваля Ескобар с Big Boot,след това се качва на въжетата и отнася главата му с Flying Clothesline.След това го причаква и това е Chokeslam.Кейн опитва туш и се класира за Royal Rumble match-a.След това слиза от ринга и това е ChokeSlam и за Вики Гереро.Не мисля,че Кейн трябваше да постъпва така.Може да си навлече големи нептиятности.

Дами и господа, току що научих от ГМ-Теди Лонг,че в тазвечершния МЕ The World Heavyweight Champion,The Undertaker ще се изправи срещу Y2J,Крис Джерико.Също така останете с нас,за да разберете кой ще се класира за Royal Rumble мача.Батиста или Финли.Останете с нас и след рекламите.

*commercial break*
    Наскоро променилия държанието си Дейв Батиста излиза под освиркванията на феновете.Батиста е твърдо решен да се класира за РР мача и да го спечели.Срещу него ще се изправи този човек:Фит Финли.Той получава стабилна доза поп и се качва на ринга с вярната си пръчка.Гонгът бие и двамта се вкопчват в средата ан ринга.Батиста надделява и прави Headlock.Финли се освобождава,засилва Батиста към въжетата и го посреща с Back Body Drop.Финли контролира нещата в следващите минути.Батиста успява да контрира един Elbow Drop и да вземе превес.Забива няколко Clothesline-a и пробва опит за туш.Финли обаче се повдига на 2.Батиста причаква.Той ще опита копие.Засилва се,Финли обаче се отмества и Батиста се забива в стоманения кол.Финли обаче не търси туш,а отива към пръчката.Съдията започва да спори с него.Той не му позволява да използва дървената пръчка.Най-накрая ирландеца решава,че няма смисъл да спори,обръща се и SPEAR OUT OF NOWHERE!Батиста пробва туш:1,2,3 и Животното се класира за РР мача.

На титантрона е показана графика,че МЕ на Рау в понеделник ще бъде The World Heavyweight Champion The Undertaker taking on The WWE Champion,The Celtic Warrior Sheamus.

*commercial break*

След рекламите световният шампион Undertaker е на ринга с микрофон в ръка:
    -Няма значение,какво говорят опонентите ми.Те ще станат просто поредните жертви в списъка ми.Техните гробове вече са изкопани,така че нека си чешат езиците и следващите седмици.Тази вечер,Крис Джерико,няма да бъда безмилостен към теб,но на турнира ти и приятелчето ти Пънк ще си получите заслуженото.

Започва музиката на Крис Джерико и той излиза ан ринга придружаван от партньора си The Big Show.Гонгът бие и след кратък staredown,двамата атлети започват да си разменят десни и леви удари.Гробаря надделява и прави своята комбинация от Snake Eyes,Big Boot and Leg Drop.Пробва туш,но Крис Джерико се повдига лесно.Тейкър започва да обработва врата на Y2J.Big Show разсейва съдията и Джерико веднага се възползва от това,като забива low blow.Тейкър обаче не проявява признаци да го е заболяло.Той поглежда Джерико и го хваща за гърлото.Мили Божеее…Chokeslam!Гробаря прави своя известен taunt и сигнализира за Надгробен камък.Той вдига Крис Джерико,но Крис контрира с ДДТ.Той ще опита стените.Джерико заключи стените на Йерихон.Ще се предаде ли Гробаря?Ще видим ли мъртвеца да се предава?Не гробаря се освобождава и заключва Hell’s Gate!THE HELL’S GATE LOCKED IN!Но Джерико достига до въжетата.Сега двамата се изправят Гробаря се обръща и КОУДБРЕЙКЪР ОТ НИКЪДЕ!ДЖЕРИКО УНИЩОЖИ ГРОБАРЯ.Пробва туш: 1,2,3 и Крис Джерико победи световния шампион.След мача Грмадата се качва на ринга и двамата с партньора му започват побой над Мъртвеца.
    https://www.youtube.com/watch?v=9G0zoBVptxg
    ТОВА Е КЕЙН!ГОЛЯМОТО ЧЕРВЕНО ЧУДОВИЩЕ КЕЙН СЕ ПРИТИЧВА НА ПОМОЩ НА БРАТ СИ!Той влиза на ринга и започва да налага Джерико и Грамадата!Изведнъж отникъде се появяват СМ Пънк и Люк Галоус.Гробаря също се включва в битката и трите тима се изпребиват.Следва Томбстоун за Галоус,Коудбрейкър за Тейкър,Чоукслем за Джерико,Чоукслем за Кейн и ГТС за Биг Шоу!Пънк ликува,когато ИЗВЕДНЪЖ БУКВАЛНО ОТНИКЪДЕ СЕ ПОЯВЯВАТ The Hart Dynasty И ЗАБОЖДАТ ОТБОРНИЯ СИ ФИНИШЪР НА СМ ПЪНК!Какво шоу!Каква първа вечер!Благодарим ви,че бяхте с нас!
    WWE™️

Последната промяна е направена от Boyko Borisov на Пон Дек 28 2009, 20:26; мнението е било променяно общо 1 път
    Bridgy Hitman Hart
    Bridgy Hitman Hart
    Модератор
    Модератор

Male Брой мнения : 142

WWE SmackDown! - 25 Декември 2009 Empty Re: WWE SmackDown! - 25 Декември 2009

Писане  Bridgy Hitman Hart Сря Дек 23 2009, 22:48

Стабилно първо шоу. Харесва ми как си описал подробно мачовете. ППВ-то ще бъде интересно, засега РР се очаква да стане мазало. Ще се следи!
    Smile

П.С. : Забелязах, че обръщаш повече внимание на сегментите, отколкото на мачовете.
    Castro Wilde
    Castro Wilde
    Админ
    Админ

Male Sagittarius Брой мнения : 120
    Местожителство : Chicago, Illinois

Писане  Castro Wilde Чет Дек 24 2009, 11:34

Доволно шоу, ама защо спойлна на всички за Едж? Както и да е, хареса ми Смак-а.
    Чичк...ъм..ДЯДКА НЕ СТРУВАШ!
    mark-out!
    Boyko Borisov
    Boyko Borisov
    Админ
    Админ

Male Брой мнения : 140
    Местожителство : Варна

Писане  Boyko Borisov Чет Дек 24 2009, 14:15

ЛИР!Смотани кратки коментари!Аз>алл.

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Нед Ное 10 2024, 05:36