-Welcome ladies and gentlemen,to FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!
-На ринга излиза от Япония,Йоши Татсу!
Японската суперзвезда слиза по рампата под бурните овации на феновете.Той се поздравява с някои от тях,след което се качва на ринга и зачаква опонента си.Ето го и него!
-И неговия опонент от Холивуд,Флорида,Долф Зиглър!
Зиглър е посрещнат с освирквания и с чантове „Ziggler SUCKS!”.Той не им обръща внимание,а се кача на ринга и гонгът бие.След кратък staredown между двамата опоненти,те се вкопчват в средата на ринга и Зиглър надделява.Той прави headlock,но Татсу го засилва към въжетата.При връщането на Зиглър японеца го прескача,а след второто връщане минава под него.Зиглър се обръща и Йоши започва да му забива ритници.Засилва го в ъгъла и прилага Monkey Flip.След това бързо се качва на третото въже и прилага невероятен Moonsault.Пробва туш,но Зиглър се повдига на 2.Йоши го изправя,отива до въжетата и МИЛИ БОЖЕ!Sprinboard DDT!Това трябва да го е довършило.Опит за туш.1...2....и повдигане в последния момент.Зиглър започва да се изправя,а Йоши отива на apron-а.Отскача и Springboard Spinning Wheel Kick!Connecting!Йоши,обаче все още не е свършил.Той се качва на третото въже и 450° SPLASH!ЗИГЛЪР СЕ ОТМЕСТИ!Зиглър се отмести и Йоши Татсу се запозна с пода.Зиглър изглежда бесен.Изправя японеца и му забива унищожителен Zig-Zag.Опитва туш и грабва победата в мача.Зиглър обаче не е приключил с това.Той отива и взима стоманен стол.Връща се на ринга и го забива няколко пъти в тялото на Йоши.След това го изправя и брутален Chair Shot в главата на японеца.След това оставя стола на земята и отново изправя едвам седящия на краката си Татсу.Зиглър се приготвя и ZIG-ZAG върху стола.Зиглър прави taunt-а си,музиката му започва да гърми,той се отправя към съблекалнята,а ние излизаме в реклами.*commercial break*
На ринга излиза Интерконтиненталния шампион,Дрю МакИнтайър.
-Миналата седмица,аз,Интерконтиненталния шампион победих световния шампион в тежка категория.Това означава,че аз заслужавам мач за световната титла.Затова Теди,излез тук и ме добави в мача на РР!
Е,МакИнтайър не очакваше точно този човек.Главния претендент за ИК титла,Зак Райдър.
-Дрю МакИнтайър...Интерконтиненталния шампион...Надявам се не си забравил,че ние двамата с теб,ще имаме мач за титлата ти на Роял Ръмбъл.Така че,много съжалявам,но shot-а ти за световната титла ще трябва да почака.
-Who the hell you think you are talking to?I am DREW MCINTYRE!I have undefeated streak.My contract was signed by Mr.McMahon,himself.Ти си мислиш,че аз няма да мога да защитя Интерконтиненталната си титла и да спечеля световната титла в една вечер?
-МакИнтайър не съм тук,за да споря с теб по повод болните ти амбиции.Тук съм,за да взема това,което ми принадлежи – мачът за Интерконтиненталната титла.Миналата седмица тази мижитурка,Райдър,ме прецака за втори пореден път.Всъщност знаеш ли,какво искам повече от мач Интерконтиненталната титла?Искам теб!Искам аз и ти в Street Fight!Аз и ти в Hell in a Cell.Аз и ти в какъвто и да е брутален мач,в който всичко е позволено.Хайде!Предизвиквам те....
-Морисън,Райдър,champ,playas.Имам да ви кажа няколко неща.Първо – МакИнтайър ти ще получиш своя мач за световната титла след РР.
-Какво?Аз съ....
-SHUT UP!Второ – тази вечер Джон Морисън ще се бие със Зак Райдър и ако Морисън победи,той ще бъде добавен в мача за Интерконтиненталната титла на ППВ-то.Мачът започва...СЕГА!
МакИнтайър и Лонг излизат извън ринга и гонгът бие.Морисън веднага започва да раздава ритници на Райдър,но Зак блокира един и поваля Джон Морисън със саблен удар.Той прави няколко elbow и няколко leg drop-а,след което пробва туш,но Морисън се повдига на 1.Райдър опитва Irish Whip,но Морисън прави reversal и изхвърля Райдър извън ринга.Морисън се засилва и поваля Райдър с невероятен Suicide Dive!Морисън срещу Райдър!Кой ще победи?Останете с нас!*commercial break*Връщаме се след рекламите на ринга,където Морисън е хванал Райдър в sleeper hold.Райдър започва да се измъква.Той забива лактив корема на Морисън.Отскубва се от него,засилва се от въжетата,опитва клоутслайн,но Джон Морисън заляга и забожда невероятен DropKick.Опитва туш,но Райдър се повдига.Морисън прилага Standing Shooting Star Press,а след това отива на apron-а.Отскача и забожда Springboard Leg Drop.Опитва туш още веднъж,но Райдър успява да се повдигне отново.Морисън го изчаква да се изправи и The Flying Chuck!Connecting!The Shaman of Sexy го наглася в ъгъла и се приготвя за Starship Pain.МакИнтайър,който седи при коментаторите отива и започва да разсейва съдията.Ryder забожда low blow на Морисън и той пада до него.Зак Райдър го изправя и Zack Attack!Connecting!1...2...3 и Райдър постигна втора поредна победа над бившия Интерконтинентален шампион.
*commercial break*
Пренасяме се зад кулисите,където с Josh Matthews е Долф Зиглър.
-Долф,как ще коментираш атаката си над Йоши Татсу по-рано снощи.
-Това мърляво японче се мисли за голямата работа.Е,аз го победих.Но исках да му докажа,че аз не съм човек,с който той да се закача.И мисля,че бях пределно яс...
Йоши Татсу напада Долф Зиглър и двамата започват лют brawl из цялата зала.Накрая се пренасят в някаква съблекалня.Татсу забива Зиглър в шкафовете,но Долф не му остава длъжен като чупи в главата му лаптоп.Най-накрая идва охраната с огромно закъснение и разтървава двете суперзвезди.*commercial break*
Връщаме се след рекламите,а на ринга вече е Кунг Фу Наки.
Ето го и неговия опонент,Животното,Батиста излиза на ринга под оглушителните освирквания на феновете.Той се качва на ринга,гонгът бие и Дейв Батиста веднага забива Spear на Фу Наки.След това го изправя и забива два Spinebuster-а.Отново го вдига и му прилага Batista Bomb три последователни пъти!След това просто слага крака си върху него и съдията отброява.1..2..3.Батиста очаквано спечели в един доста кратък мач.Батиста взима микрофон:
-Това е малка демонстрация на това,което ще се случи на Royal Rumble.Никой не е в безопастност щом аз ще участвам в мача.Не ме интересуват Edg-овци,Меджовци.Всички ще бъдат елиминирани от Животното,Дейв Батиста!
Пренасяме се зад кулисите,където Йоши Татсу и Долф Зиглър отново се бият.След известно време двамта се пренасят на рампата и на ринга.Двамата започват да си раздвата удари.Зиглър надделява и изхвърля Йоши извън ринга.Зиглър разчиства коментаторската маса,изправя Татсу и опитва Zig Zag,но Йоши блокира и забива Roundhouse Kick.След това наглася Зиглър легнал върху масата и се връща на ринга,където се качва на третото въже.Татсу скача!Moonsault за ЗИГЛЪ!НЕ!!!ЗИГЛЪР СЕ ОТМЕСТИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ И ЙОШИ СЕ РАЗБИ ВЪРХУ МАСАТА.Зиглър го изправя и му забива Zig Zag.След това Долф Зиглър напуска доволен,а медици идват да помогнат на Йоши Татсу.*commercial break*
Време е и за нашия МЕ.
-На ринга излиза от Чикаго,Илинойс,с тегло 101 килограма,CM Punk!
-И неговия опонент,от Долината на Смъртта,с тегло 136 килограма,световния шампион в тежка категория,The Undertaker!
Двамата мъже вече са на ринга,а Крис Джерико е седнал на коментаторската маса.Гонгът бие и Гробаря веднага взима преимущество.Той забива удари на СМ Пънк,след това се засилва и го поваля с Big Boot.След още няколко минути доминация на шампиона,СМ Пънк успява да поеме инициативата.Забива няколко ритника в главата наТейкър,след което го изпраща в ъгъла.Там му забива коляно,последвано от Булдог.Пънк казва:”Sleep Time” и се приготвя за GTS.Тейкър се изправя,Пънк го качва на раменете си,хвърля го,но Тейкър блокира и Hell’s Gate locked in!The Hell’s Gate locked in!Крис Джерико отива и издърпва крака на съдията.Гробаря обаче решава да се погрижи първо за Пънк.Обръща се и СМ Пънк му бърка в очите.След това Пънк се качва на третото въже и опитва CrossBody,но Тейкър блокира,улавя го във въздуха и Tombstone Piledriver!Connecting!Опитва туш.1..2..3.
-Here’s your winner,the world heavyweight champion,The Undertaker!
Крис Джерико бързо влиа на ринга и опитва да нападне шампиона,но Гробаря се е усетил,обръща се и забива брутален ChokeSlam на Крис Джерико.Шоуто завършва с високо вдигналия титлата над главата си световен шампион.Дежа Вю от миналата седмица.Благодарим Ви,че бяхте с нас!WWE
Извинявам се за краткото шоу,но ми се струпаха доста шута напоследък,а имам и ангажименти,но на ППВ-то ще се реванширам(е).