The Diary Zone

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Diary Zone

The Wrestling Diary's Heaven!

2 posters

WWE SmackDown! - 29 Януари 2010

Castro Wilde
    Castro Wilde
    Админ
    Админ

Male Sagittarius Брой мнения : 120
    Местожителство : Chicago, Illinois

WWE SmackDown! - 29 Януари 2010 Empty WWE SmackDown! - 29 Януари 2010

Писане  Castro Wilde Чет Яну 28 2010, 23:12

-Welcome ladies and gentlemen,to FRIDAY NIGHT SMACKDOWN!
    Шоуто започва с обичайните пироефекти.На титантрона са показани графики за някои от предстоящите мачове тази вечер:Йоши Татсу ще се изправи срещу Долф Зиглър,а в МЕ-та Крис Джерико ще се изправи срещу Гробаря.Това не е всичко.Също така тази вечер ще имаме over the top rope battle royal,дни преди Road to Wrestlemania да започне,с Роял Ръмбъл.

Време е и за първия мач тази вечер.Пръв на ринга излиза Интерконтиненталния шампион,Дрю МакИнтайър.Както знаете,той ще защитава своята Интерконтинентална титла след 2 дни на Роял Ръмбъл.Ето го и неговия опонент:Урагана излиза на ринга под овациите на феновете.Той се качва на ринга и мачът започва.МакИнтайър веднага взема инициативата и забива удари на супергероя.Засилва го в ъгъла и там го премазва със саблен удар.След това го кача на третото въже и след кратка борба му забожда невероятен суперплекс.След това го изправя и опитва ДДТ,но Урага се хваща за въжетата и успява да си поеме дъх.Започва да забива дуари на шампиона,но той му бърка в очите и забожда Scot Drop!1…2…3.Победа за Интерконтиненталния шампион
    -Миналата седмица онзи кретен Теди Лонг се осмели да ми каже да млъкна.Естествено,аз не оставих нещата така и веднага говорих с Mr.McMahon.Глупаци в публиката,вярвайте ми – дните на този простак са преброени!

*commercial break*

Време е и за следващия ни мач.Първи на ринга под бурните освирквания на тълпата излизат СМ Пънк и Люк Галоус.След това техните опоненти от Крайм Тайм са посрещнати от силен поп.И двата отбора вече са на ринга и Галоус и Шад ще започнат мача първи.Двамата големи мъже в отоборите си започват да си разменят удари.Галоус надделява и засилва Гаспард в ъгъла,където той и Пънк го double team-ват.Пънк прави няколко поваляния и подсечки и с Галоус отново double team-ват Шад.След още няколко минути доминация,Шад най-накрая успява да се смени с JTG,който влиза на ринга и разхвърля всичките си опоненти.Той се приготвя да забие финишъра си на Галоус,но Пънк влиза и му забива ритник в главата.Галоус се възползва и забива Twelve Steps.1…2…3.Победа за The StraightEdges!

На рампата са поставени два кожени дивана и една трибуна.Тони Атлас застава на нея:
    -Ladies and gentlemen,please welcome the host of Abraham Washington Show – Abraham Washington!
    Ейбрахам Уошингтън излиза под смесените реакции на феновете и се настанява удобно на единия от диваните.
    -Здравейте,здравейте!Радвам се да ви видя,като Йоши Татсу – Долф Зиглър.
    -Хъ-хъ-хъ!Хъ-хъ-хъ!
    -Не случайно използвах такова сравнение.Дами и господа, посрещнете моя първи гост з вечерта – Йоши Татсу!
    Йоши Тату се появява на рампата под овациите на феновете,а с него е и преводачката му – Савана.Йоши и преводачката,с която са видимо близки,сядат на диванчето и се усмихват.
    -Я му кажи на тоя,че има смотана прическа.
    -Хъ-хъ-хъ-хъ!Хъ-хъ-хъ-хъ!
    -Шегувам се,шегувам се.Йоши,миналата седмица с Долф Зиглър се млатихте,където сварите.С какво можеш да обясниш тази злоба.
    След като Савана му превежда,Йоши и казва нещо на ухото.
    -Йоши казва,че Зиглър е започнал пръв,след като го е пребил след края на мача.В Япония това се смята за изключително гнусно и подло,както и атаките,който Йоши направи срещу него и той е изключително засрамен от себе си,затова,че е посрамил родината си.Въпреки това,той не би позволил на никой да се държи така с него,още по-малко пък някакво самонадеяно американче.
    -Доста силни думи от Йоши Татсу.Да видим какво мисли и друата страна по въпроса.Дами и господа,моят втори гост – Долф Зиглър!
    Долф Зиглър излиза на рампата и сяда на диванчето до Уошингтън.
    -Моля?Някакво самонадеяно американче?Японче,аз съм бъдещето на тази компания,независимо дали ти харесва или не.Щети го докажа като те размажа тази вечер.Не ми пука за тъпите ви „правила” в Япония.Ще те пребия толкова жестоко,че ще се събудиш чак в болницата.
    Савана превежда всичко на Йоши по време на говоренето на Зиглър.
    -Силни думи и от двамата ни гости.Ей чакайте!Чакайте!
    Йоши е станал и се е насочил към Зиглър с видимо ядосано изражение.Американеца също се изправя.Двамата са застанали очи в очи.След кратък staredown,Уошингтън успява да ги укроти.Останете с нас за мача Зиглър-Татсу!

*commercial berak*

Връщаме се след рекламите,а Зиглър и Татсу са вече на ринга.В очите и на двамта се чете омраза към другия.Гонгът бие и двамата веднага започват да се налагат.Съдията не може да ги разтърве.Все пак накрая успява да ги отдалечи един от друг,но не за дълго.Зиглър забива удари на Татсу.След два клоутслайна,го поваля и с дропкик.Опитва туш,но Йоши се повдига.Зиглър прави поредицата си от elbow drop-ове и отново опитва туш,но японеца отново съумява да се повдигне.Долф Зиглър започва да обработва десния крак на опонента си.След още няколко минути акцентиране върху този крайник,Зиглър отново опитва туш,но Йоши отново отлепя рамото си от пода.Зиглър го засилва в ъгъла и му забива саблен удар.След това опитва да му направи Суперплекс,но Йоши,блокира и го озбутва.Зиглър пада по гръб на ринга.Йоши опитва 450° Splash,но Зиглър се отмества!КАКВО?!Йоши се приземи на крака!Някак Татсу видя,че Зиглър се отмества и се приземи на крака.Долф Зиглър опитва Enziguri,но Йоши заляга и изхвърля американеца извън ринга.Татсу springboard-ва и Spinning Wheel Kick.Двамата мъже лежат извън ринга.Съдията стига до 5 и Йоши започва да се изправя,но вместо ад се върне в ринга,той отива и започва да налага Зиглър.Съдията вече е на 8 и Долф Зиглър обръща Йоши.Сега американеца забива удари на японеца.Съдията стига 10 и това е double countout.Двете суперзвезди въобще не се интересуват от това и продължават зверски да се налагат.Все пак накрая идва охраната и ги разтървава.

*commercial break*

Връщаме се след рекламите.Време е за нашия Battle Royal.На ринга излизат:Matt Hardy,John Morrison,R-Truth,DH Smith,Finlay,Batista,The Great Khali,Kane,Rey Mysterio и Shelton Benjamin.Правилата са ясни:Ако някой бъде изхвърлен над третото въже и двата му крака докоснат пода,е елиминиран.
    Мача започва.Великия Кали има доминация и буквално унищожава всичките си опоненти.Те обаче се обединяват и го изхвърлят над третото въже.Сега Кейн.Хваща за гърлото Мат Харди и той полита към бетонния под.Харди също е елиминиран.Сега осемте суперзвезди се разделят на двойки и се налагат в ъглите.Кейн забива удари в корема на Батиста.Морисън рита Бенджамин.Мистерио прави CrossBody на Смит,аФинли налага Р-Трут.Сега Рей Мистерио прилага Hurricanrana и ДХ Смит е елиминиран.Кейн се пренася към Финли и го елиминира,след това се насочва към Трут и опитва ChokeSlam,но Р-Трут блокира и след това всички заедно отстраняват Голямата Червена Машина.Батиста отняся главата на Трут със саблен удар и рапърът е поредния елиминиран.Морисън и Мистерио springboard-ват и събарят Батиста и Бенджамин,като последният е елиминиран.Мистерио и Морисън започват да си разменят ритници.Джон Морисън забива падащ лист и се опитва да елиминира Рей.Той обаче прави Huricanrana,но Морисън също не се дава.Двамата висят на въжетата,хванали се един-друг.Всички са забравили за Батиста.Той идва и с clothesline събаря и двамата мъже.Те са елиминирани и победител е Батиста.Дали след 2 дни на ППВ-то резултата ще бъде същия?Предстои да разберем.

*commercial break*

*commercial break*

Връщаме се след рекламите.Време е за нашия МЕ.
    -На ринга излиза от Долината на Смъртта,Световния шампион в тежка категория,Гробаря!
    Мъртвеца прави традиционния си ентранс и влиза на ринга.След това взима микрофон и започва да говори:
    -По-миналата седмица,аз бях победен от един грешник,който се осмели да се закача с мен.Следващата седмица,аз ще го победя в мача за световната титла,а после ще му се стори,че ада е дошъл на земята.Тази жертва,обаче не е причината,поради която съм тук тази вечер.Моите опоненти,които ще срещна на Роял Ръмбъл – СМ Пънк и Крис Джерико.Искам да знаете,че както ви премазах през изминалите седмици,така ще се случи тази вечер и на ППВ-то.Турнира ще бъде последната стъпка,чрез която ще взема душите ви и вие ще бъдете поредните жертви на Гробарря.Аз ще бъда светвен шампион след турнира, а...
    Гробарят е прекъснат от ентранса на опонента си тази вечер!Крис Джерико гледа Мъртвеца право в очите, докато слиза по рампата.Y2J влиза на ринга и извиква на съдията, че е време за начало на мача.
    Начало на двубоя!Изведнъж Джерико вдига едната си ръка, прокарва палец по гърлото си и...това не беше ли taunt на Гробаря?!Той не реагира добре и разбива Джерико с big boot.Хваща го за главата и го избутва в ъгъла.Започва серия от силни юмруци по тялото на Крис Джерико.Гробарят иска да омаломощи и втория си съперник за Royal Rumble.Гробаря засилва противника си към въжетата и това е snake eyes!Опит за туш-1..Повдигане!Джерико удря шамар на The Phenom и атакува с chop-ове.Джерико събаря опонента си на земята и опитва Walls of Jericho, но е заключен в Hell’s gate!Съдията изчаква потупване по тепиха, но такова няма!
    Внезапно на ринга се появява СМ Пънк!Той удря съдията и го изкарва извън съзнание!Пънк прави bulldog на Джерико и като се обръща към Гробаря изяжда chokeslam!Провалила се атака на втория претендент за титлата, но той не се предава.Пънк бавно се изправя и скача на гърба на Феномена, за да направи sleeper hold.Гробаря протяга ръце, за да хване въжетата и да се измъкне от въжетата, но неуспешно.Крис Джерико обаче се съвзема и изритва Непобедимия на КечМания в колената.Той се строполява.Джерико казва на Пънк какво да прави, а това не се харесва на последния.Той удря heel kick в главата на Джерико и двамата се сбиват.Съдията се съвзема бавно, което кара Джерико да направи codebreaker и да продължи с мача.Гробарят обаче го хваща и прави уникален chokeslam!CM Punk получава Tomstone Piledriver и е изхвърлен над въжетата върху бетонния под!Съдията вече е на крака, което е сигнал за Гробаря да приключва работата-още един Tombstone!1..2.......НЕ!Джерико се повдигна!Как по дяволите го направи!?Гробаря не може да повярва.Джерико забива irish whip и напада съперника си в ъгъла.Гробаря накрая контрира с KO punch в лицето на Y2J.Powerbomb!1..2..3..!!!Победа за Феномена срещу Крис Джерико!
    Боят обаче не е приключил!Си Ем Пънк е на ринга и правя wheel kick на Гробаря!...Който заляга и не е уцелен!Пънк усеща опасността, но е уловен от смъртоносната ръка на Гробаря!Още едно Задушаващо тръшване!Гробарят дори не се е задъхал!Кой ли ще спечели Тройната заплаха на Royal Rumble?
    Bridgy Hitman Hart
    Bridgy Hitman Hart
    Модератор
    Модератор

Male Брой мнения : 142

WWE SmackDown! - 29 Януари 2010 Empty Re: WWE SmackDown! - 29 Януари 2010

Писане  Bridgy Hitman Hart Чет Яну 28 2010, 23:24

Получи се средно шоу.

Плюсове: Добри сегменти и build-up на враждите, както и на Битката на ППВ-то.

Минуси: Кратки мачове, можеше да ги развиеш още малко, особено този на Макинтайър. Знам че искаш да поддържаш undefeated streak-a, но можеше малко да го затрудниш в този мач.

Най-доброто: МЕ-а. Определено с целия този хаос предаде емоцията на мача. Завършека също беше изненадващ. Power bomb from The Undertaker? Hell Yeah!

Определено мисля, че си имал и по-добри шоута, но това се обяснява и с личните причини, поради които отсъстваш.
    Castro Wilde
    Castro Wilde
    Админ
    Админ

Male Sagittarius Брой мнения : 120
    Местожителство : Chicago, Illinois

Писане  Castro Wilde Чет Яну 28 2010, 23:30

+ Buil up-а за турнира беше много добър.Историите се развиват предоволно.Шоуто на Ейб Уошингтън израдва на макс, смешките му къртят. Laughing

- Кратки мачове, които донякъде бяха хем squash-ове, хем между равностойни съперници.

Като цяло шоуто беше ОК, МЕ оправи нещата (heat? Very Happy ) с краткото време за написване.Надъха стабилно за Royal Rumble!

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Нед Ное 10 2024, 05:54