The Diary Zone

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Diary Zone

The Wrestling Diary's Heaven!

3 posters

WWE Saturday Night's Main Event - 09 Януари 2010

Boyko Borisov
    Boyko Borisov
    Админ
    Админ

Male Брой мнения : 140
    Местожителство : Варна

WWE Saturday Night's Main Event - 09 Януари 2010 Empty WWE Saturday Night's Main Event - 09 Януари 2010

Писане  Boyko Borisov Съб Яну 09 2010, 18:36

-Дами и господа, добре дошли на първото издание на SATURDAY NIGHT’S MAIN EVENT!Това е единственото шоу,на което можете да видите суперзвезди и от Raw,и от SmackDown!Време е и за първия ни мач да започне.Той ще включва кечисти от Monday Night Raw!Генералният мениджър Брет Харт назначи следния двубой- Кофи Кингстън срещу Джак Суагър!Американеца на американците ще се бие срещу африканското чудо!Мачът започва…сега!

На ринга излиза, от Пери, Оклахома…The All American American…Jack Swagger!Суагър taunt-ва публиката и прави демонстративни лицеви опори на публиката.Бившият аматьорски борец се качва на ринга и е готов за битка.
    Ето го и Кингстън!
    …и неговият опонент-от Гана, Западна Африка…Кофи Кингстъъън!Под звуците на SOS Кофи също прави запазеният си taunt, докато фойерверките му избухват на сцената.Ганаецът подскача по рампата и поздравява феновете.Кингстън се качва на ринга и съдията е готов.Той дава сигнал и гонгът е бит!Начало на мача.
    Суагър атакува веднага с юмруци в лицето.Той притисва Кингстън в ъгъла и го налага здраво.Издърпва го и опитва bulldog, но Кофи контрира със саблен удар.Джак е на земята, докато Кофи опитва успешно legdrop.Кингстън се качва на най-горния обтегач …Frog Splash!Туш-1..2..Повдигане!Суагър избута африканеца във въздуха и прекъсна отброяването.Сега той изправя опонента си , минава зад него и прилага suplex!Суагър обаче не го пуска и го претълкулва –опитва туш-1..2..Не.Кингстън излиза извън ринга, явно е наранил врата си.Суагър се засилва от другата страна на ринга, прескача второто и третото въже и събаря Кингстън до коментаторската маса!Джак засилва Кофи в стоманения кол, но последния се измъква и забива spinning heel kick!Суагър пада на бетонния под!Кингстън се качва отново на последното въже…huricanrana!!! Суагър лежи безпомощно на земята.Кофи Кингстън се шмугва под въжетата, а съдията отброява-6…7…!Суагър се качва обратно на ринга, но Кингстън му прави roll-up-1…2…Три?Почти…Суагър контрира и също опира раменете на опонента си у земята!1..2…Не успя!!!Кингстън се измъква-падащ лист! Кофи се качва на обтегача-legdrop!!!1…2..3…!!!Победа за Кофи Кингстън!

*commercial break*

На ринга излиза Интерконтиненталния шампион Дрю МакИнтайър.Той взима микрофон в ръка и започва да говори:
    -Снощи,още веднъж доказах защо аз съм Интерконтиненталния шампион.Надвих онези мухльовци Зиглър и Морисън.В последните седмици доказах,че мога много.Въпреки това,онзи мерзавец Теди Лонг включи само онези двама нещастници Пънк и Джерико.Аз не мога да разбера,как може да пропусне звезда от моя калибър.Затова реших сам да си спечеля мач за другата титла в бранда.Гробарю,излез.Искам мач за титлата ти!Тук и сега!Докажи,че си истински шампион,както аз доказах снощи.
    Това е голямото червено чудовище,КЕЙН!Той отговаря на предизвикателството,отправено към брат му.МакИнтайър не изглежда особенно щастлив,а на ринга веднага пристига съдия.Гонгът бие и мача започва.Кейн веднага поваля Дрю няколко пъти с Ъперкъти.След това му прилага Big Boot and Side Walk Slam.Червената машина се качва на третото въже и забива Flying Clothesline на Интерконтиненталния шампион.След това се изправя,ръката е горе...хваща МакИнтайър за гърлото,вдига го и...Дрю блокира и прави невероятно DDT.Двамата мъже са на земята и съдията брои.МакИнтайър се изправя на 4 и започва да рита Кейн.Кейн обаче се изправя изведнъж,както само той и брат му могат и вдига Дрю МакИнтайър на раменете си.Какво ли ще прави чудовището?Не сме виждали това преди от него.МИЛИ БОЖЕ!Death Valley Driver брутално забит на Интерконтиненталния шампион!Кейн опитва туш,1...2...и повдигане.Кейн изправя Дрю и го засилва към въжетата,след което го посреща с Back Body Drop.Следват поредица от саблени удари и чудовището отново пробва туш.1...2...и повдигане в последната секунда от МакИнтайър.На Кейн му писва.Ръката отново е горе,хваща МакИнтайър за гърлото,но той отново блокира,изблъсква Кейн,който пък поваля съдията за кратко.Шампионът се възползва от това и бърка в очите на Кейн.Следва ритник в корема и Scot Drop.Интерконтиненталния шампион пробва туш.1..2..3 и Дрю постигна нечестна,но все пак впечатляваща победа.

*commercial break*

Следващият двубой е между Последният ECW Шампион Крисчън и Убиецът на легенди Ренди Ортън.
    Първи на ринга излиза Крисчън.Той подава ръка на някои от верните си фенове и бързо се качва на ринга, където Justin Roberts му подава микрофон.
    -Преди да се бия с Ренди Ортън, имам да направя важно съобщение:
    Аз бях последния шампион на ECW.Ще бъда шампион и в Raw.На следващото шоу ще се бия за титлата на Съединените Щати срещу The Miz.И ви гарантирам, че няма значение колко “awesome” е той...Аз ще го победя и ще стана Шампион на САЩ!Но...това не значи, че ще спра дотам.О, не.Шеймъс, титлата ти е в заплаха, не от Джон Сина, а от мен!Обещавам ти, че ако GM Bret Hart ми даде шанс, аз ще се възползвам!
    Крисчън мята микрофона, а на ринга излиза от Сейнт Луис, Мисури, The Legend Killer Randy Ortoooon!С Ортън са Коуди Роудс и Тед ДиБиаси.Тримата напоследък са в доста обтегнати отношения, но май са ги изгладили.Ренди се качва, преминава под третото въже и е готов за битка.Съдията дава начало на двубоя!
    Крисчън и Ортън се втурват един срещу друг.Крисчън бута съперника си и му забива зверски шамар в лицето.Сега той се оттласква от въжетата и рита Влечугото в коляно.Ортън пада, а Крисчън го атакува с legdrop.Опит за туш-1…Повдигане.Ортън се изправя и прилага sleeper hold, докато Крисчън се бори за глътка въздух.Съдията прекратява захвата, след като канадецът достигна въжетата.Сега Ортън се засилва от другия ъгъл право в Крисчън, но той избягва и Ренди се забива в обтегачите.Опонента му забива uppercut и bulldog, но не опитва туш.Крисчън се качва на най-горното въже, а Ортън се изправя и докато залита, удря рефера.Двамата се обръщат с гръб към Крисчън, а през това време Роудс дърпа въжетата и Последния ECW шампион пада на обтегача.Публиката освирква бурно, а Ортън се обръща и забива running heel kick в корема на съперника си.Ортън също се качва на най-горното въже-superplex!Това разтресе ринга!!!Опит за туш-1..2..НЕ!Крисчън се повдигна!Ортън е готов за punt to the head! Засилва се, но пропуска!Крисчън прави rollup-1…2..Няма туш!Ортън се повдигна, изправя се.Оттласква се от въжетата, дали ще видим RKO? Явно не,Крисчън контрира и обръща ръцете на Ортън-KILLSWITCH!1..2..3!!! Победа за Крисчън!Legacy не могат да повярват!Крисчън усеща заплахата и бързо отива към рампата.Канадецът определено се издига в лицето на феновете!

*commercial break*

Ето ни отново след рекламите,готови сме за нашия МЕ тази вечер.
    -The following contest is a Triple Threat Tag Team Match and it is for the Unified WWE Tag Team Championship!
    -На ринга излизат с общо тегло 215 килограма,The Game – Triple H,The Heart Break Kid – Shawn Michaels,D-GENERATION X!
    Залата буквално ще се срути под оглушителните овации на феновете,докато ДХ слизат по рампата.Те застават в средата на ринга и правят запазения си taunt.След това Шон и Хънтър взимат микрофони.
    -Are you ready?NO!I SAID:ARE…YOU…READY?Then,for the thousands in attendance,for the millions watching around the world,for the pink Barbies and for the stupid drunkards,who loves smoking:Lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllet’s get ready to SUCK IIIIIIIIIIIIIIIIT!
    -And if you’re not down with that,we’ve got two words for ya:SUCK IT!
    -И едните техни опоненти,с общо тегло 238 килограма,тимът на The Only StraightEdge World Heavyweight Champion in history-CM Punk and Luke Gallows:THE STRAIGHTEDGES!
    Пънк и Галоус получават солидна доза освирквания,докато слизат по рампата.
    -И другите опоненти,accompanied by Natalya,from Calgary,Alberta,Canada,с общо тегло 208 килограма,тимът на David Hart Smith,Tyson Kidd – THE HART DYNASTY!
    Това може би е тимът с най-големи шансове.Династията Харт имаха доминация през последните три седмици в SmackDown!Големият въпрос е,дали ще успеят да спечелят безспорните отборни титли.Съдията показва златото на трите отбора поотделно,а след това и на публиката.Всичко е налице и маъчт започва.Правилата накратко:Ще има по един член от всеки тим на ринга.Първият,който отбележи туш или предаване печели титлите за своя отбор.Няма дисквалификации или отброявания.Първи ще започнат ДХ Смит,Майкълс и Пънк.Сърцеразбивача и чикагската гордост веднага се съюзяват срещу Смит,защото Династията Харт беше трън в очите и на двата отбора през изминалите седмици.Двамата му прилагат двоен суплекс,а след това го засилват към въжетата.Той обаче забива двоен саблен удар и поваля и двамата си опоненти.Следва тройна смяна и Кид,Трите Хикса и Галоус влизат на ринга.Играта и Галоус започват да си разменят удари.Кид е застанал на apron-а,само изчаква и...забива Springboard Flying Double Clothesline.След това отново се връща на apron-а и Галоус е в опасност.Springboard Elbow Drop.Connecting!Трите Хикса,обаче се появява и забива чудовищно Педигри на Тайсън Кид.Опитва туш,но Галоус прекъсва отброяването.Triple H се сменя с Майкълс.Той приготвя групата.Публиката брои ударите му с крак по земята.1....2....3....4...5 и шестия попада в брадичката на Люк Галоус.Кид обаче изненадва Шонв гръб с невероятен backbreaker.Кид опитва туш.1..2 и Майкълс се повдига.Кид се сменя със Смит.Двамата double team-ват Шон Майкълс и Смит веднага пробва туш,но отново неуспешен опит.Галоус забива саблен удар на Смит и веднага се сменя с Пънк.СтрейтЕдж суперзвездата веднага взима контрол над срещата.Забива няколко удара с крак в главата на Майкълс,а след това и в черепа на Дейвид Харт Смит.Засилва Майкълс в единия,а Смит в другия ъгъл.Приготя се и забива коляно в главата на Сърцеразбивача.Същото следва и за Смит,След което хваща с по една ръка главите им и забива двоен Булдог.Пънк вдига ръцете си във въздуха,а публиката освирква.Смит и Майкълс се изправят едновременно.Двамата се засилва към Пънк,но той заляга и те се сблъскват.Пънк се сменя с Галоус,но не напуска ринга.Трите Хикса и Тайсън Кид разгневени също нахлуват вътре.Кид се насочва към Майкълс и му заключва Sharpshooter,Triple H пък е хванал Галоус във Figure 4 Leglock,CM Punk е приложил Anaconda Vise на Смит и така всеки от легалните мъже на ринга е заключен в хватка за предаване!Въпросът е кой ще се предаде първи!Кой ще поддаде?Тримата едновременно обръщат захватите и отблъскват противниците си към средата на ринга,където нелегалните се сблъскват.Галоус хваща Кид и му забива Twelve Steps.Обръща се и получава SWEET CHIN MUSIC,OUT OF NOWHERE!Майкълс пробва туш!Майкълс пробва туш!1...2...3 и DX запазват отборните титли.Виждаме повторения от най-интересните моменти от този вълнуващ мач.След това виждаме картина от ринга,където ДХ празнуват.Каква нощ!Какво първо издание на „Голямото Съботно Меле”!Благодарим Ви,че бяхте с нас!

WWE™️

Castro Wilde
    Castro Wilde
    Админ
    Админ

Male Sagittarius Брой мнения : 120
    Местожителство : Chicago, Illinois

WWE Saturday Night's Main Event - 09 Януари 2010 Empty Re: WWE Saturday Night's Main Event - 09 Януари 2010

Писане  Castro Wilde Съб Яну 09 2010, 19:49

Много добро шоу направих(ме). Laughing
    ME беше адски мощен, радвам се, че не закопа Hart Dynasty, а само Luke Gallows.
    Мача между Кейн и Дрю беше много хаотичен и бърз.Очаквах Кейн да спечели двубоя, но явно Дрю ще бъде push-ван яко.В Smackdown ситуацията около титлите ми е доста объркана, защото буквално може да намериш поне 3-4 претендента за всяка титла и всички те с равни шансове за победа.
    Bridgy Hitman Hart
    Bridgy Hitman Hart
    Модератор
    Модератор

Male Брой мнения : 142

WWE Saturday Night's Main Event - 09 Януари 2010 Empty Re: WWE Saturday Night's Main Event - 09 Януари 2010

Писане  Bridgy Hitman Hart Съб Яну 09 2010, 22:26

Наистина много добро първо издание на SNME. Не ми хареса това, че мачът между Кофи и Суагър свърши толкова бързо. Можеше да се развие мача по-дълго и интересно. МЕ се получи добре между трите отбора, но можеше да вкараш още хаос в мача. Като цяло първото шоу на това събитие си е супер, пък и може да развие и надгражда фюдовете и звездите от ростерите. Rolling Eyes
    Boyko Borisov
    Boyko Borisov
    Админ
    Админ

Male Брой мнения : 140
    Местожителство : Варна

Писане  Boyko Borisov Нед Яну 10 2010, 12:06

Нещата около Raw също са доста оплетени.Струва ми се,че Крисчън ще го пушваш здраво,шом ще се бори за УС и после за УУЕ.Като цяло може би след шоуто в Понеделник ще придобия по-добра представа.
    За мачовете:Наистина бяха малко кратки,но начина,по който букваш Кофи(high-flyer)с някои по-атрактивни движения е много добър.
    Castro Wilde написа:Много добро шоу направих(ме). Laughing
    ^Indeed. Wink

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Нед Ное 10 2024, 06:08