The Diary Zone

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Diary Zone

The Wrestling Diary's Heaven!

2 posters

Monday Night Raw - 22 февруари 2010

Castro Wilde
    Castro Wilde
    Админ
    Админ

Male Sagittarius Брой мнения : 120
    Местожителство : Chicago, Illinois

Monday Night Raw - 22 февруари 2010 Empty Monday Night Raw - 22 февруари 2010

Писане  Castro Wilde Пон Фев 22 2010, 21:06

Добре дошли на Monday Night Raw! Justin Roberts е на ринга.
    -Моля приветствайте, новия WWE Champion, Капитан Харизма….Крисчън!
    Огромен pop от публиката се чува в залата, когато песента на шампиона на WWE и на Съединените Щати гръмва от титантрона.Крисчън излиза на сцената и вдига двете си титли над главата.Определено канадецът е предоволен!The Instant Classic се качва на ринга и взима микрофон.
    - Миналата вечер беше уникална не само за мен, но и за вас-my peeps.Победих 5 други суперзвезди и сега съм първият в историята кечист, който държи едновременно пояса на шампион на САЩ и Световната титла на Федерацията.Да видим какво стана на PPV-то:
    Ренди направи RKO на Шеймъс!Съдията започва да отброява-1…2…3…!ДА!ДА!ДА!Ренди тушира Шеймъс!
    Влечугото се обръща и…spear!SPEAR!Christian spears Randy Orton! Не може да бъде! 1…2…3…! Победа за Крисчън!Крисчън е новият WWE Champion!
    -Да, наистина.Спечелих този мач…и…се чувствам страхотно.Пътят ми към WrestleMania стана по-приятен, отколкото съм очаквал.

Това е Bret Hart! Генералният мениджър на Raw се качва при шампиона на шоуто си и взима друг микрофон:
    -Първо, Крисчън, искам да те поздравя с победата ти.Наистина я заслужи, заслужи и тези два колана на раменете си.Но тази вечер, ти имаш мач.Мач срещу Трите Хикса (pop).Знам, че WrestleMania 26 е след малко повече от месец, и смятам, че трябва да имаш опонент за този турнир от Raw.Така че…

…CM PUNK?! Какво иска той?!Миналата вечер Пънк спечели мача тройна заплаха срещу Джон Морисън и Острието и сега е официалният победител в Royal Rumble.Това му дава тайтъл шот срещу шампиона на WWE или шампиона в Тежка категория.
    -Mr.Hart…за какъв се мислите?Вярно сте Мениджър на Първична сила, но…мисля, че забравихте победителя в Royal Rumble!Забравихте първия Straight Edge Royal Rumble победител, победител, който може да се бие срещу Крисчън или Крис Джерико на КечМания за Световна титла! Знаеш ли какво, Крисчън, винаги съм знаел, че си много добър борец, но винаги съм знаел, и че с теб пътищата ни ще се пресекат. И ще съжаляваш за това. На WrestleMania искам да се бия с теб за Световната титла на Федерацията (huge pop)! И за да не се разкарвам до другия край на Америка, до другия край на рейтингите, аз се местя в Raw за постоянно!
    - Хей, Пънк, Пънк…това, че ще се биеш срещу кечист от Raw не значи, че си в Raw.Даже, сега се сетих нещо-следващата седмица ти, СМ Пънк ще се биеш срещу…Шон Майкълс и ако го победиш, ставаш част от Първична сила!
    -Мислиш си, че не мога ли?Аз съм Стрейт Едж, аз съм по-добър от вас двамата, аз…
    -Ти не си по-добър от мен-шампиона на US и WWE!

Крисчън хвърля микрофона на земята и излиза от ринга.Пънк и Харт остават там и се гледaт с неособено мили погледи, а ние се пренасяме към рекламите…

*commercial break*

Първият мач за вечерта е между Примо и Крис Мастърс.

Примо атакува Мастърс с ритник в корема и legsweep.Колон се оттласква от въжетата, но Мастърс го блокира с big boot в лицето.Крис повдига Примо и го тръшва по гръб.The Masterpiece иска да докаже, че трябва да участва във всеки Raw!Ще го постигне ако печели победи срещу бързи кечисти като Примо.Сега Крис Мастърс опитва DDT успешно.Примо обаче бързо се изправя и забожда heel kick в гърдите на опонента си.Това го разлюлява и позволява на пуерто риканеца да направи и enzuigiri.Опит за туш-1…2…Повдигане!Мастърс се изправя, държейки се за въжетата.Примо се засилва срещу него, но противника му заляга и Примо се забива доста силно в стоманения кол.Мастърс го хваща за краката и издърпва-inside cradle-1…2...Не!Мастърс удря по тепиха, той усеща, че трябваше да спечели в този момент.Крис повдига Колон и това е the Masterlock!Примо се гърчи, но не може да избяга от захвата!Накрая той прави превъртане и rollup-1…2...Не!Мастърс се повдигна.Примо му забива superkick в главата и сега се оттласква от въжетата.Backstabber!1...2...3...!Победа за Примо Колон срещу Крис Мастърс!Много бърз opener за тазвечершното шоу.

Backstage виждаме Ренди Ортън! Той си говори с Тед ДиБиаси.
    -Виж, Тед, не мога да разбера какъв ти е проблема.Аз съм лидерът на Legacy, следователно аз съм най-важния тук.Голяма работа като не сте спечелили отборното злато.Аз не станах WWE шампион.Заради онази канадска мърша…
    -Ренди, ти имаше поне 10 шанса са проклетата титла!Това не е идеята на Legacy!Ние не сме ти лакеи, че да ни командваш!Писна ми от теб и проклетите ти игрички.Напускам Legacy!Напускам!
    (Коуди Роудс влиза в съблекалнята)
    -Тед, какво по дяволите ти става?!Не можеш просто така…
    -МОГА!

Тед взима металния си стол и го забива в главата на Роудс!Коуди пада до Ортън, а ДиБиаси излиза от стаята вбесен!

This next bout is scheduled for 1 fall!

-Първи на ринга излиза, от Москва, Русия, с тегло 137 кг, Владимир Козлов!
    Руснакът слиза по рампата под освиркванията на публиката.Миналата седмица той съпроводи Езекийл Джаксън до ринга в мача му срещу Шеймъс.Тази вечер Козлов ще има още по-опасен съперник и от Келтския Воин!

-И неговия опонент, най-големия атлет на света-Грамадата!

Биг Шоу влиза на ринга и веднага започва да trash talk-ва противника си.Козлов не се бави и забива шамар на високия 213 см мъж срещу него.Съдията дава начало на мача!Владимир Козлов удря Грамадата с elbow strikes в главата и гърдите и го оттласква от въжетата.Опитва discus punch, но съперника е прекалено огромен и дори не се помръдва от тази хватка.Биг Шоу се усмихва злобно и хваща Козлов с големите си ръце.Повдига го във въздуха и това е силово тръшване!Big Show се засилва за legdrop, но (слава Богу) руснакът се отмести от тепиха.Той се засилва и с главата избутва опонента си в ъгъла.Започва серия от headbutts.Грамадата контрира с wristlock и прави side slam на Козлов.Протежето на Уилям Рийгъл бавно се изправя, но Грамадата го хваща в bear hug.Оооу, Владимир се опитва да се измъкне, но не може!Съдията прекратява захвата след няколко секунди.Руснакът успя някак да се хване за въжетата.Към ринга тича Езекийл Джаксън, който явно ще се намеси в мача!Грамадата слиза на ринга и го очаква с юмрука си.Големия Зик забива ритник в крака на Биг Шоу, но той само се олюлява.За сметка на това Джаксън получава KO Punch в главата.Козлов слиза на бетонния под и удря съперника си с мощен big boot.Той залита и се удря в стълбите към ринга.Съдията отброява -4…5…6…Козлов се връща на ринга.7…8…9…10! Победа за Владимир Козлов!

*commercial break*

Backstage виждаме Bret Hart!Той има важно съобщение за нас:

- Както знаете, вече 6 години, на WrestleMania се провежда мачът Money In The Bank.И тази година традицията ще продължи.Четири суперзвезди от Raw ще имат право да участват.Затова, от следващата седмица ще се провеждат мачове квалификации.
    Мачовете от първия кръг, които ще се проведат следващия път ще бъдат:

Sheamus vs Chris Masters
    Big Show vs Chavo Guerrero

Време е и за нашият Main Event!

В залата фойерверките избухват и се чува интро песента на „Играта” Трите Хикса!Церебралният убиец излиза на сцената и taunt-ва публиката.Миналата вечер Хънтър беше елиминират от най-добрия си приятел-Сърцеразбивача Шон Майкълс!
    Ортън забива swinging neckbreaker на Шеймъс и се засилва към ъгъла, където е Сърцеразбивача.Оу…това беше голяма грешка.Майкълс заби sweet chin music на Ортън!Дали ще го тушира?!Хънтър се изправя и определено е щастлив от този ход на съотборника си.Шон също се усмихва…но какво прави той!?Sweet Chin Music за Трите Хикса!Не може да бъде!1…2…3…!!!The Game is eliminated!Залата избухва от викове!
    Сега едната половина от DX иска да си върне щастливото настроение, като победи шампиона на WWE- Christian!Канадецът обаче също ще иска да спечели първия си мач като двоен шампион.
    Ето го и него!Шампионът на WWE и на Съединените Щати влиза в залата под бурни овации!Последният ECW шампион вдига двете си титли с усмивка на лицето и поздравява феновете си в арената.Крисчън слиза по рампата и бързо се качва на ринга.
    „Играта” стиска ръката на Крисчън и съдията дава начало на главния двубой за вечерта!
    Трите Хикса напада опонента си с uppercut и armbar.Засилва го към въжетата и опитва удар с коляно, но Крисчън контрира с падащ лист.Сега се засилва и удря legdrop.The Game бързо се изправя и прави irish whip на канадеца.Отива в ъгъла и го налага с юмруци в главата.Следва springboard bulldog.Хънтър се обръща по гръб и издърпва ръката на Крисчън.Тя е притисната от краката на съперника му.Съдията се приближава и очаква предаване от шампиона на Федерацията.Публиката започва да скандира името на шампиона на САЩ и WWE.Крисчън се освобождава и забива коляно в гърдите на противника си.Двамата се изправят едновременно. HHH опитва spinebuster. Крисчън обаче минава между въжетата и забива глава в корема на съперника си.Крисчън се качва на най-горното въже-frog spash!1…2...Не!Трите Хикса опря крака си на въжето до него.Канадецът продължава с атаката си.Irish whip към единия ъгъл и серия от мощни chop-ове.Шампиона се засилва отново и забива drop kick на Хиксовете.1…2…Крисчън спира туша си!Към ринга се засилва Си Ем Пънк.Стрейт Едж месията се качва на тепиха, а съдията отива да го спре.Пънк гледа злобно от единия ъгъл и слиза бавно на бетонния под.Обратно на ринга, Triple H се е изправил и опитва DDT на разсеялия се негов опонент, но Крисчън контрира със belly-to-belly suplex.Крисчън изчаква Хелмсли да се изправи…и това е killswitch!1...2...3...!!! Победа за Крисчън!Шампиона на WWE спечели мача си срещу The Game!Той и Пънк остават на ринга и се опират глави един в друг.Невероятен завършек на Monday Night Raw!
    Boyko Borisov
    Boyko Borisov
    Админ
    Админ

Male Брой мнения : 140
    Местожителство : Варна

Monday Night Raw - 22 февруари 2010 Empty Re: Monday Night Raw - 22 февруари 2010

Писане  Boyko Borisov Пон Мар 01 2010, 19:42

Punk-Christian - Един невероятен фюд с голям потенциал,а мачът като нищо може да чукне 5*.Очаквам го с голямо нетърпение.Шоуто си беше много стабилно.Нещата около Пънк и пребиваването му в Рау също ми харесват.На следващото шоу(ака днес)очаквам победа за него,но не се знае.Победата на Крисчънв МЕ-та беше много правилна,защото той си спечели титлата малко отникъде и сега трябва да го изградиш като силен шампион.Smile

В момента е: Нед Ное 10 2024, 05:34