The Diary Zone

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Diary Zone

The Wrestling Diary's Heaven!

3 posters

Monday Night Raw - 25 януари 2010

Castro Wilde
    Castro Wilde
    Админ
    Админ

Male Sagittarius Брой мнения : 120
    Местожителство : Chicago, Illinois

Monday Night Raw - 25 януари 2010 Empty Monday Night Raw - 25 януари 2010

Писане  Castro Wilde Пон Яну 25 2010, 20:07

Добре дошли на Monday Night Raw!

Тази вечер го няма нормалното интро.За сметка на това, Ренди Ортън е на ринга и държи микрофон.Зад него са другите двама кечисти от Legacy-Коуди Роудс и Тед ДиБиаси.

-Тук съм, за да се оплача от Генералният Мениджър Брет Харт.Този нехранимайко дойде в Raw и се прави на шеф като урежда мачове както му падне.Защо назначи този малоумен отборен мач между 10 човека?Аз победих Джон Сина миналата седмица.Аз победих претендента за титлата.Аз…искам мач…на Royal Rumble…за титлата на WWE.
    В същия миг Шеймъс излиза на рампата.
    -Ортън, Ортън, Ортън…голяма работа, че си победил Джон Сина.И аз го победих.Но аз го победих в мач за титлата.И мисля отново да го направя.Следващата седмица, отново ще видите Келтския воин с титлата на рамото си!

Това е Брет Харт!ГМ на Първична сила излиза до Шеймъс и се прави, че не го забелязва, докато отива към ринга.Какво по дяволите е намислил Харт?

-Ренди, няма да споря с теб.Да, ти си един наистина способен кечист, и да-наистина победи Джон Сина.Но с намеса на тези двама господа за теб.Не мисля, че феновете на WWE искат да си спечелиш мач за титлата по този начин.Затова, ти няма да се биеш срещу Шеймъс за титлата на WWE.Но...ако отбележиш туша в главния мач тази вечер, може и да размисля.

-Така ли, Харт?Мислиш, че не мога ли…?! Ти, Брет Харт си легенда.А аз съм Убиецът на легенди.Не ми стой на пътя, иначе ще пострадаш.

Ортън, Роудс и ДиБиаси излизат извън ринга, когато музиката на генералния мениджър се чува и той taunt-ва феновете.ОМГ!Какво прави Ортън?! Той се качва на ринга…изчаква Харт да се обърне …RKO!RKO!RKO!Vintage Orton!
    Шеймъс и Наследниците гледат като попарени!Ортън се усмихва злобно, а камерата ни насочва към рекламите…

***реклами***

Време е и за първият мач за вечерта!

Първи на рина излизат, The American dragons-Bryan Danielson & Kaval!Даниелсън и съотборника му загубиха мач срещу Роудс и ДиБиаси миналата седмица, дали и сега ще ги сполети същата участ?
    Ето ги и техните опоненти-Евън Борн и Примо!Двамата high-flyer-и са един от най-новите отбори във Федерацията.Двамата се качват на най-горните обтегачи и поздравяват публиката.

Мача започват Примо и Кейвал.Кейвал атакува с ритници в ребрата на съперника си и го избутва в ъгъла на отбора си.Кейвал се качва на второто въже и налага главата на Примо.Той се съвзема и го избутва.Скача от въжетата и забожда летящ падащ лист!Примо хваща ръцете на единия от Американските дракони и я усуква.Rollup-1..2…Повдигане!Кейвал се сменя с Брайън Даниелсън.Даниелсън удря european uppercut и running bulldog.Примо е на тепиха, но се повдига бързо.Той контрира опит за enzuigiri със superkick!1..2..Пак повдигане.Смяна между Примо Колон и Евън Борн.Борн скача веднага срещу Даниелсън и го събаря на земята.Отново бързо изправяне.Двамата кечисти си разменят удари в средата на ринга.Suplex срещу Борн!Даниелсън забива зверски ритник в коляното на Еван.Сега обаче Борн атакува с ритници с коляно в главата.Даниелсън се измъква и хваща Борн за глезена-Ankle Lock!Евън Борн едва издържа!Дали ще се предаде?Примо влиза на ринга и разбива захвата.Съдията се опитва да го изпъди, но Кейвал се намесва зад гърба му и удря bodyscissors на Борн!Даниелсън опитва туш!1..2...Повдигане!Борн изритва Даниелсън и се качва на най-горното въже.Shooting Star Press-Даниелсън обаче, удря low-blow на съперника си.Съдията видя това и дава дисквалификация!Спорна победа за Примо и Еван Борн!

Вече сме backstage!Крисчън е до Джош Матюс, който започва интервюто:

-Крисчън, преди 2 седмици ти спечели титлата на Съединените Щати от The Miz.На Royal Rumble вие ще се биете помежду си в реванш за шампионския пояс.Каква стратегия ще използваш за двубоя?
    -Виж, Джош, аз спечелих тази титла по-малко от месец от престоя си в Raw.Това показва колко много талант има в мен.My peeps вярват в мен, и аз ще спечеля мача си на турнира.А тази вечер…ех, тази вечер Миз ще претърпи поредната си загуба.На Royal Rumble двама братя ще бъдат провъзгласени за победители (pop).

Публиката дава силен pop при последната реплика на Крисчън, който приключва интервюто си с вдигането на титлата на САЩ.По-късно тази вечер ще видите огромен Мейн Евент!Трите Хикса, Крисчън, Шон Майкълс, Джон Сина и Кофи Кингстън ще се бият срещу Миз, Шеймъс, Ортън, Коуди Роудс и Тед ДиБиаси.

Следващият мач ще бъде до туш или предаване.Първи на ринга излиза най-големият атлет на света…Big Show!

Big Show получава много бурни освирквания от феновете, докато се качва на ринга.Бившият отборен шампион ще се бие тази вечер срещу Марк Хенри.
    …И неговият опонент, от Силсби, Тексас, Най-силният човек на света-Марк Хенри!

Хенри и Грамадата се гледат право в очите около 20секунди, докато накрая Грамадата не избутва опонента си.Хенри реагира остро и забожда юмрук в главата на Грамадата!Биг Шоу се оттласква от въжетата и удря big boot на Марк Хенри.Той пада на земята, а Биг Шоу забожда legdrop! 1..2..Повдигане.Хенри се изправя бавно, но успява да контрира опита за ритник от съперника си.Грамадата си удря главата в най-горния обтегач.Хенри го налага с chop-ове.Обаче това не продължава дълго, след като Show опитва headbutt с голям успех.Марк едва се крепи на крака.Сега някой тича към ринга-това е MVP, партньорът на Хенри.Портър забива юмрук в сгъвката на коляното на Биг Шоу и го кара да падне.Съдията не видя нищо, защото Хенри го разсея.Хенри се засилва и прави slam на противника си.Хенри избутва Грамадата извън ринга!На турнира в неделя това ще бъде елиминация!Извън ринга MVP се засилва за да направи DDT на Big Show, но той му забива уникален KO-удар в главата!Хенри също слезе на бетонния под, за да атакува.Биг Шоу обаче е подготвен и изритва Марк в корема.DDT!Съдията продължава с отброяването-6..7..8..Грамадата се качва на ринга навреме, но Хенри не!9…10!!!Победа за Грамадата чрез отброяване!MVP и Хенри са на пода, и двамата в безсъзнание.Биг Шоу размаза и двамата!

***реклами***

Вече сме пак заедно!Камерите ни показват Брет Харт.Генералният мениджър на Първична сила си слага тъмно-розовите очила и завързва спортните си обувки.Какво по дяволите е намислил Харт?

Следващият отборен мач между 10 човека, ще се води до туш или предаване.Ако Ренди Ортън отбележи края на мача, той може да получи мач за титлата на WWE на турнира Royal Rumble.
    Първи на ринга, с общо тегло 319 килограма, тимът на Ренди Ортън, Коуди Роудс и Тед ДиБиаси-Legacy!
    Тримата Наследници се качват на ринга и taunt-ват публиката.Публиката бурно ги освирква, докато на титантрона се пуска музиката и на Миз.Бившият шампион на Съединените Щати е готов да си отмъсти на Крисчън.
    А това е Келтския воин!Шеймъс!Шампионът на Федерацията Шеймъс е готов да натупа Джон Сина в този отборен мач.Ирландецът ще защитава титлата си на PPV-то Royal Rumble в мач Last Man Standing.
    И техните опоненти…Първи на ринга излиза, от Торонто, Онтарио, Канада-шампионът на Съединените щати…Крисчън!
    От Гана, Западна Африка-Кофи Кингстън!Кингстън се качва заедно с Крисчън на ринга, и двамата са готови да нападнат противниците още сега!
    От Уест Нюбъри, Масачузетс, Джон Сина!Сина taunt-ва публиката и моментално се качва на ринга.Сина мята фланелката си в публиката, за радост на феновете си.
    И тимът на DX-Шон Майкълс и Трите Хикса!Хиксовете и Майкълс се качват на ринга, а с тях е и Хорнсуогъл!Джуджето се скрива под ринга, а този мач ще започне сега!

Първи ще премерят сили Шон Майкълс и Шеймъс.Майкълс атакува с uppercut, но Шеймъс не се бави и забива силен ритник в гърба на Сърцеразбивача.Сега му прави подобие на spear, което го избутва в ъгъла на отбора heel-ове.Шеймъс комбинира ритници и strikes по лицето и гърдите на опонента си.Сега го оттласква от въжетата и забива big boot.Смяна с Коуди Роудс.Роудс прави DDT на изправящия се Майкълс.Спъва го с russian legsweep и опитва туш, но съдията не отброи дори и до 1.Майкълс контрира усукване на ръката с irish whip.Шон започва силна атака от chop-ове срещу младия Наследник и прави bulldog.Michaels не е довършил и опитва belly-to-belly suplex.Роудс лежи на земята, но не е покрит.Кофи Кингстън влиза на ринга.Той ритва с heel kick Роудс и моментално опитва back slide-1..2..Роудс се измъква.С мъки той се tag-ва с Ортън.Ренди Ортън веднага хваща Кофи в headlock и го забожда в ъгъла на отбора си.Там, без съдията да види, ДиБиаси прави на африканеца удар в бъбреците.Кингстън се превива на тепиха, което позволява на Ортън да се засили за punt to the head.Кингстън обаче се извива и се измъква!Той скача върху Убиецът на легенди и му прилага rollup-1..2..Ортън се повдига, но бързо се сменя с Миз.Кингстън се сменя с Джон Сина.Той поглежда Миз, после и Крисчън.Шампионът на САЩ влиза на ринга, след като се е сменил със Сина.Крисчън и Миз се нахвърлят един срещу друг, като Миз прави sleeper hold.Крисчън не се дава и обръща това в Killswitch!Успява с хватката, но ДиБиаси се намесва и го изритва в главата!Крисчън пада зад въжетата право върху бетонния под!Съдията се опитва да върне Тед обратно в ъгъла.През това време Сина прави Attitude Adjustment на Миз!Ортън издърпва протежето си и почва да му крещи.Крисчън се връща на ринга, но се сменя с Трите Хикса.Хънтър прави spinebuster!1..2..НЕ!Миз се повдигна!Той контрира опита за Педигри с headbutt.Смяна между Миз и Шеймъс.Келтския воин се засилва срещу Хънтър, но изяжда big boot.Играта taunt-ва публиката, а през това време ДиБиаси и Роудс разсейват съдията.Ортън влиза на ринга….RKO за Triple H!Публиката моментално освирква!Джон Сина подгонва Ортън по рампата, но…чакайте, какво става?!Ортън се спира и бавно се обръща-кой е зад него???Това е Брет Харт!Брет Харт напада Ортън с юмруци по главата.Той го хваща за врата и го довлича до ринга.Тъкмо да го качи на тепиха, и Генералният мениджър се спира.The Hitman забожда главата на Ренди в стоманения кол.Роудс и ДиБиаси отиват да помагат на ментора си, но изяждат Sweet Chin Music от Шон Майкълс.Майкълс и Харт са един до друг…и нападат двамата членове на Legacy!Междувременно на ринга съдията разтървава Сина и Шеймъс.Трите Хикса се възползва от това-Pedigree!1..2..3!Трите Хикса тушира Шампиона на Федерацията-Шеймъс!

Но боят не е приключил!Докато Майкълс и Харт размазват Роудс и ДиБиаси, Крисчън се сбива с Миз!Публиката избухва в овации, когато Миз е нокаутиран след удар със стол!Ортън прави RKO на Джон Сина!Шеймъс, Харт и Майкълс се качват на ринга.Майкълс се засилва за Sweet chin music срещу Ортън, но той се отмества и Шеймъс го отнася.Трите Хикса изхвърля Шампиона на бетонния под.Ортън забожда още едно RKO!!!Майкълс е на земята!Ортън вдига победоносно ръце, но…Брет Харт не отстъпва!Той събаря Ортън след саблен удар и му прилага sharpshooter!Невероятно!Ортън се предава, но това не е мач!Няма смисъл!
    Накрая на шоуто DX, Kingston, Christian, Cena и GM Брет Харт правят taunt-ове на публиката!
    Невероятно меле!А Royal Rumble още предстои…